Olivia Garden Divine 100 % Boar Styler

krtača za lase

2×
Olivia Garden Divine 100 % Boar Styler krtača za lase
Olivia Garden Divine 100 % Boar Styler krtača za lase
DV-4
21,60

Koda: OLG1862 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 21. 8. 2019
Olivia Garden Divine 100 % Boar Styler
DV-4 | 21,60

Opis izdelka Olivia Garden Divine 100 % Boar Styler

Krtača za lase Olivia Garden Divine 100 % Boar Styler je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.

Lastnosti:

  • prijazna do las in kože
  • ima ergonomsko obliko za udobno držanje
  • gladi in ravna lase

Sestava:

  • ščetine naravnega izvora

Navodilo za uporabo:
Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.