Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection

krtača za lase

Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection krtača za lase
Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection krtača za lase
21,10

Koda: OLG1849 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection
| 21,10

Opis izdelka Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection

Okrogla krtača za lase Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.

Lastnosti:

  • idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase
  • krtača je primerna tudi za ravnanje las
  • deluje antistatično
  • pomaga pri oblikovanju

Navodilo za uporabo:
Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.