Olivia Garden EcoHair

ovalna krtača za lažje česanje las

Olivia Garden EcoHair ovalna krtača za lažje česanje las
Olivia Garden EcoHair ovalna krtača za lažje česanje las
11,90

Koda: OLG01969 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Olivia Garden EcoHair
| 11,90

Opis izdelka Olivia Garden EcoHair

Glavnik za lase Olivia Garden EcoHair je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.

Lastnosti:

  • primeren je za uporabo v frizerskih salonih in doma
  • ima ergonomsko obliko za prijetno razčesavanje
  • primeren za vse tipe las

Navodilo za uporabo:
Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.