Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles

krtača za lase

Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles krtača za lase
Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles krtača za lase
krtača za lase
10,30

Koda: OLG1806 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles
krtača za lase | 10,30

Opis izdelka Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles

Krtača za lase Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.

Lastnosti:

  • gladi in ravna lase
  • prijazna do las in kože
  • enostavno oblikovanje tudi mokrih las

Sestava:

  • najlonske ščetine

Navodilo za uporabo:
Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.