Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles

krtača za lase

Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles krtača za lase
Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles krtača za lase
premer 20 mm
6,50

Koda: OLG1811 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles
premer 20 mm | 6,50

Opis izdelka Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles

Okrogla krtača za lase Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.

Lastnosti:

  • ima protizdrsen ročaj
  • krtača je primerna tudi za ravnanje las
  • pomaga pri oblikovanju

Navodilo za uporabo:
Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.