Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection

glavnik za lase

Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection glavnik za lase
Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection glavnik za lase
glavnik za lase
3,90

Koda: OLG1741 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection
glavnik za lase | 3,90

Opis izdelka Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection

Glavnik za lase Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.

Lastnosti:

  • prijazen do kože
  • za profesionalno uporabo
  • trden material

Sestava:

  • ščetine iz naravnega materiala

Navodilo za uporabo:
Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.