Olivia Garden Healthy Hair Ionic Massage

krtača za lase

Olivia Garden Healthy Hair Ionic Massage krtača za lase
krtača za lase
5,90

Koda: OLG1815 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Olivia Garden Healthy Hair Ionic Massage
krtača za lase | 5,90

Opis kozmetike Olivia Garden Healthy Hair Ionic Massage

Krtača za lase Olivia Garden Healthy Hair Ionic Massage je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju.

Lastnosti:

  • ima ergonomsko obliko za udobno držanje
  • prožne ščetine masirajo lasišče
  • s protizdrsnim ročajem

Sestava:

  • ročaj je izdelan iz naravnih materialov

Navodilo za uporabo:
Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.