Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ionkrtača za lase

Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion krtača za lase
Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion krtača za lase
premer 22 mm
14,10

Koda: OLG1757 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 4. 6. 2020

Opis izdelka Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion

Okrogla krtača za lase Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.

Lastnosti:

  • je votla in tako pospešuje sušenje
  • pomaga pri oblikovanju
  • deluje antistatično
  • ima protizdrsen ročaj

Navodilo za uporabo:
Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.

Recenzija Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion