Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper

krtača za lase

Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper krtača za lase
Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper krtača za lase
NTS-20 (SHS20)
11,90

Koda: OLG1851 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 21. 8. 2019
Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper
NTS-20 (SHS20) | 11,90

Opis izdelka Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper

Okrogla krtača za lase Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.

Lastnosti:

  • deluje antistatično
  • idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase
  • vključuje pomične konice za ločevanje pramenov

Navodilo za uporabo:
Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.

O blagovni znamki Olivia Garden

Belgijsko podjetje Olivia Garden, ki sta ga leta 1967 ustanovila Jean in Micheline Rennette, je strokovnjak za tvorbo in prodajo frizerskih pripomočkov. Na tem segmentu je dosegla že znaten uspeh.
Krtače, glavniki, škarje in drugi proizvodi od blagovne znamke Olivia Garden se odlikujejo z nadčasovnim, visoko učinkovitim in ergonomičnim dizajnom. So namenjeni zlasti za uporabo v profesionalnih lepotnih salonih, ampak jih bodo cenili tudi navadni uporabniki.
Olivia Garden je postala simbol inovacije in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi dejstvo, da so njeni izdelki dostopni za zelo prijazne cene. Če se jih boste odločili poskusiti, zagotovo ne boste razočarani.
Blagovna znamka Olivia Garden zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odlično urejenih laseh, z veseljem ustvarjajo zapletene pričeske, ali imajo lase, ki zahtevajo bolj pogosto in zahtevno urejanje.