Oral B GeniusX + Aquacare 6set zobne nege

Oral B GeniusX + Aquacare 6 set zobne nege
Oral B GeniusX + Aquacare 6 set zobne nege
Novost
set zobne nege
308,40

Koda: ORB03427 | 3 kos na zalogi

Genius X 20100S Fuji White električna zobna ščetka + potovalni etui za zobno ščetko + nadomestne glave za zobno ščetko 4 kos + Aquacare 6 Pro Expert ustna prha + nadomestne glave za ustno prho 4 kos

Lahko se uporablja z vsemi ročaji Oral B, razen modela Pulsonic.

1
DPD
četrtek 9. 4. 2020

Opis izdelka Oral B GeniusX + Aquacare 6
Lastnosti

Oscilacijska električna zobna ščetka Oral B GeniusX + Aquacare 6 vam olajša vsakodnevni boj z zobnimi oblogami in pripomore k sijočemu nasmehu.

Lastnosti:

  • čisti vsak zob
  • lošči zobno sklenino
  • opozarja na optimalen čas čiščenja
  • je združljiva s široko izbiro glav za ščetke
  • odstranjuje zobne obloge iz medzobnega prostora

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Navodila za uporabo najdete TUKAJ

Lastnosti

Vrsta napajanja
akumulatorsko

O blagovni znamki Oral B

Znamka Oral B predstavlja udobje in nadstandardno nego na področju zobne higiene. Izdelki Oral B slovijo po vrhunski kakovosti, ki v negi za zobe in celo ustno votlino zagotavlja odlične rezultate. Kakovostna zobna ščetka ali zobna nitka sta namreč najboljša pomočnika na poti do lepega in zdravega nasmeška.

Ustanovitelj blagovne znamke je kalifornijski zobozdravnik Robert Huston, ki je leta 1950 kot prvi pri zobni ščetki nadomestil klasična trda najlonska vlakna, ki so se uporabljala od leta 1938, s finimi in zaobljenimi vlakni. Ta so postala svetovni fenomen in znamka Oral B vodilna na trgu v svoji stroki.

Danes je Oral B nedvoumno sinonim za kakovostno zobno nego. Električna zobna ščetka Oral B zobe ne samo temeljito čisti, temveč tudi masira dlesni, kar blagodejno vpliva na pravilno delovanje le-teh. Če želite imeti zobe brez kariesa, zdrave dlesni in občutek prave čistoče ter svežine, je zobna ščetka Oral B prava izbira.

Recenzija Oral B GeniusX + Aquacare 6