Oral B Oxyjet MD20

ustna prha

1×
Oral B Oxyjet MD20 ustna prha
Oral B Oxyjet MD20 ustna prha
ustna prha
72,50

Koda: ORB1385 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

Lahko se uporablja z vsemi ročaji Oral B, razen modela Pulsonic. 

1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 21. 8. 2019
Oral B Oxyjet MD20
ustna prha | 72,50

Opis izdelka Oral B Oxyjet MD20

Posebna nega Oral B Oxyjet MD20 bo odlično dopolnila vašo običajno rutino zobne higiene.

Lastnosti:

  • lajša čiščenje medzobnih prostorov
  • odstranjuje zobne obloge
  • pomirja dlesni
  • vzdržuje svež zadah

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

O blagovni znamki Oral B

Znamka Oral B predstavlja udobje in nadstandardno nego na področju zobne higiene. Izdelki Oral B slovijo po vrhunski kakovosti, ki v negi za zobe in celo ustno votlino zagotavlja odlične rezultate. Kakovostna zobna ščetka ali zobna nitka sta namreč najboljša pomočnika na poti do lepega in zdravega nasmeška.

Ustanovitelj blagovne znamke je kalifornijski zobozdravnik Robert Huston, ki je leta 1950 kot prvi pri zobni ščetki nadomestil klasična trda najlonska vlakna, ki so se uporabljala od leta 1938, s finimi in zaobljenimi vlakni. Ta so postala svetovni fenomen in znamka Oral B vodilna na trgu v svoji stroki.

Danes je Oral B nedvoumno sinonim za kakovostno zobno nego. Električna zobna ščetka Oral B zobe ne samo temeljito čisti, temveč tudi masira dlesni, kar blagodejno vpliva na pravilno delovanje le-teh. Če želite imeti zobe brez kariesa, zdrave dlesni in občutek prave čistoče ter svežine, je zobna ščetka Oral B prava izbira.