Oral B Precision Clean EB 20 nadomestne glave za zobno ščetko 8 ks

Oral B Precision Clean EB 20 nadomestne glave za zobno ščetko 8 ks
Oral B Precision Clean EB 20 nadomestne glave za zobno ščetko 8 ks
Brezplačna dostava
28,35

Koda: ORB1404 | Na zalogi
1
DPD
sreda 30. 6. 2021

Opis Oral B Precision Clean EB 20

Odkrijte povsem novo raven ustne higiene in odstranite kar za 100 % več zobnih oblog kot z navadno ščetko. Dizajn nadomestne glave Oral B Precision Clean EB 20 je navdih našel v vrhunskih profesionalnih napravah zobozdravnikov. Dolga vlakna omogočajo natančno čiščenje površine vsakega posameznega zoba in medzobnih prostorov. Pot do popolnega zdravega nasmeha nikoli ni bila tako enostavna!

Lastnosti:

  • odstrani do 100 % več zobnih oblog v primerjavi z ročno ščetko
  • zobno votlino pomaga ohranjati čisto
  • zagotavlja zdravje dlesni
  • oblika omogoča čiščenje celotne površine vsakega zoba
  • učinkovito odstranjuje obloge tudi globoko v medzobnih prostorih
  • glava s spremembo barve kaže potrebo menjave z novo

Tehnične specifikacije:

  • združljiva z vsemi električnimi zobnimi ščetkami Oral B, razen Oral B Pulsonic
  • 3D tehnologija čiščenja – ustvarja več kot 48 000 vibracij na minuto
  • vlakna Indicator – s spremembo barve signalizirajo potrebno menjavo glave

Kako uporabljati:
Nadomestno glavo za zobno ščetko Oral B Precision Clean EB 20 namestite na svojo električno ščetko Oral B. Na glavo nanesite zobno pasto, zobe in ustno votlino pa čistite na običajen način. Približno čez 3 do 4 mesece vlakna do polovice zbledijo, s čimer signalizirajo, da je glavo treba zamenjati.

O blagovni znamki Oral B

Znamka Oral B predstavlja udobje in nadstandardno nego na področju zobne higiene. Izdelki Oral B slovijo po vrhunski kakovosti, ki v negi za zobe in celo ustno votlino zagotavlja odlične rezultate. Kakovostna zobna ščetka ali zobna nitka sta namreč najboljša pomočnika na poti do lepega in zdravega nasmeška.

Ustanovitelj blagovne znamke je kalifornijski zobozdravnik Robert Huston, ki je leta 1950 kot prvi pri zobni ščetki nadomestil klasična trda najlonska vlakna, ki so se uporabljala od leta 1938, s finimi in zaobljenimi vlakni. Ta so postala svetovni fenomen in znamka Oral B vodilna na trgu v svoji stroki.

Danes je Oral B nedvoumno sinonim za kakovostno zobno nego. Električna zobna ščetka Oral B zobe ne samo temeljito čisti, temveč tudi masira dlesni, kar blagodejno vpliva na pravilno delovanje le-teh. Če želite imeti zobe brez kariesa, zdrave dlesni in občutek prave čistoče ter svežine, je zobna ščetka Oral B prava izbira.

Recenzija Oral B Precision Clean EB 20