Oral B Precision Clean EB 20nadomestne glave za zobno ščetko 8 ks

Oral B Precision Clean EB 20 nadomestne glave za zobno ščetko 8 ks
Oral B Precision Clean EB 20 nadomestne glave za zobno ščetko 8 ks
Brezplačna dostava
28,35

Koda: ORB1404 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 17. 8. 2020

Opis izdelka Oral B Precision Clean EB 20

Nadomestna glava za zobno ščetko Oral B Precision Clean EB 20 je namenjena za navadno vsakodnevno čiščenje zobnih oblog in odstranjevanje ostankov hrane, ki so se nakopičili na zobeh in v medzobnih prostorih. Deluje hitro in zanesljivo doseže tudi težje dostopne predele v ustih. 

Zobne ščetke, ali so električne ali klasične, se postopno obrabijo in s časom se na njih nakopiči preveč bakterij, ki škodijo dlesnim in zobem. Zato je treba glave zobnih ščetk redno zamenjati. Nadomestne glave Precision Clean so namenjene za vsakodnevno osnovno čiščenje zob.

V pakiranju sta dva kosa nadomestnih glav.

Lastnosti:

  • deluje hitro in zanesljivo
  • odstranjuje zobne obloge, madeže na zobeh in ostanke hrane
  • učinkovito pomaga preprečiti vnetje dlesni in zobno gnilobo
  • odstrani za 100 % več zobnih oblog kot klasična ročna zobna ščetka

Navodilo za uporabo:
Nadomestno glavo nadenite na napravo in temeljito čistite zobe enega za drugim. Po uporabi glavo skrbno očistite. Čiščenje s to glavo za osnovno čiščenje lahko kombinirate tudi z drugimi glavami.

O blagovni znamki Oral B

Znamka Oral B predstavlja udobje in nadstandardno nego na področju zobne higiene. Izdelki Oral B slovijo po vrhunski kakovosti, ki v negi za zobe in celo ustno votlino zagotavlja odlične rezultate. Kakovostna zobna ščetka ali zobna nitka sta namreč najboljša pomočnika na poti do lepega in zdravega nasmeška.

Ustanovitelj blagovne znamke je kalifornijski zobozdravnik Robert Huston, ki je leta 1950 kot prvi pri zobni ščetki nadomestil klasična trda najlonska vlakna, ki so se uporabljala od leta 1938, s finimi in zaobljenimi vlakni. Ta so postala svetovni fenomen in znamka Oral B vodilna na trgu v svoji stroki.

Danes je Oral B nedvoumno sinonim za kakovostno zobno nego. Električna zobna ščetka Oral B zobe ne samo temeljito čisti, temveč tudi masira dlesni, kar blagodejno vpliva na pravilno delovanje le-teh. Če želite imeti zobe brez kariesa, zdrave dlesni in občutek prave čistoče ter svežine, je zobna ščetka Oral B prava izbira.

Recenzija Oral B Precision Clean EB 20