Oral B Pro-Expert Professional Protectionustna voda

Oral B Pro-Expert Professional Protection ustna voda
Oral B Pro-Expert Professional Protection ustna voda
500 ml
3,30

Koda: ORB1881 | Na zalogi
1
DPD
sreda 1. 4. 2020

Opis izdelka Oral B Pro-Expert Professional Protection

Ustna voda Oral B Pro-Expert osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni.

Lastnosti:

  • zaščita pred zobnimi oblogami
  • ohranja zdrave dlesni
  • dolgoročno odstranjuje zadah iz ust

Navodilo za uporabo:
Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.

O blagovni znamki Oral B

Znamka Oral B predstavlja udobje in nadstandardno nego na področju zobne higiene. Izdelki Oral B slovijo po vrhunski kakovosti, ki v negi za zobe in celo ustno votlino zagotavlja odlične rezultate. Kakovostna zobna ščetka ali zobna nitka sta namreč najboljša pomočnika na poti do lepega in zdravega nasmeška.

Ustanovitelj blagovne znamke je kalifornijski zobozdravnik Robert Huston, ki je leta 1950 kot prvi pri zobni ščetki nadomestil klasična trda najlonska vlakna, ki so se uporabljala od leta 1938, s finimi in zaobljenimi vlakni. Ta so postala svetovni fenomen in znamka Oral B vodilna na trgu v svoji stroki.

Danes je Oral B nedvoumno sinonim za kakovostno zobno nego. Električna zobna ščetka Oral B zobe ne samo temeljito čisti, temveč tudi masira dlesni, kar blagodejno vpliva na pravilno delovanje le-teh. Če želite imeti zobe brez kariesa, zdrave dlesni in občutek prave čistoče ter svežine, je zobna ščetka Oral B prava izbira.

Recenzija Oral B Pro-Expert Professional Protection