Oral B Pro-Expert

zobna nitka

Oral B Pro-Expert zobna nitka
Oral B Pro-Expert zobna nitka
Oral B Pro-Expert zobna nitka
25 m

Koda: ORB1380 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Darilo za vas
Samo ta teden lahko dobite 25-% popust na ceno tega izdelka. Uporabite kodo bf25si. Več informacij najdete tukaj. Akcija ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
Oral B Pro-Expert
25 m

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis kozmetike Oral B Pro-ExpertOpis:

Zobna nitka Oral B Pro-Expert je namenjena posebej za občutljive zobe in za odstranjevanje oblog in ostankov hrane na mestih, kamor ne dosežete niti z najbolj popolno zobno ščetko. Ta edinstvena preventiva proti kariesu in vnetjem dlesni zobe precizno očisti in hkrati jih pobeli in vašemu dihu doda osvežujoč in prijeten vonj mete. Z uporabo zobne nitke boste za nameček preprečili nastanek parodontoze.

Zobna nitka Oral B Pro-Expert se ne trga in ne cefra, je pakirana v praktičnem blistru in je izdelana iz posebnega mehkega materiala, ki se pri napetju stanjša, tako da je zelo nežna do dlesni.

Učinki:

  • popolnoma čisti medzobne prostore
  • deluje preventivno proti vnetju dlesni in parodontozi
  • preprečuje nastanek zobne gnilobe

Navodilo za uporabo:

Iz blistera potegnite približno 20 cm zobne nitke in jo ovijte okoli sredincev obeh rok. S pomočjo palca in kazalca vsake roke primite del nitke z dolžino približno 3 cm in jo napnite. Del nitke vložite s pomočjo palca med zgornje zobe in postopno čistite vse zgornje medzobne prostore. Primite nov del nitke in prav tako nadaljujte tudi pri spodnjih zobeh. Izognite se odvečnemu potisku nitke v dlesni!

O blagovni znamki Oral B

Kozmetika Oral-B | Ustvarjalec prve zobne ščetke z nežnimi in zaokroženimi ščetinami je hkrati ustanovitelj svetovno znane blagovne znamke Oral-B. Gre za kalifornijskega zobozdravnika Roberta Hustona, ki je blagovno znamko Oral-B ustanovil leta 1950. Zobna ščetka Oral-B Classic je leta 1969 odpotovala precej daleč. Neil Armstrong jo je uporabil, preden je kot prvi človek v zgodovini stopil na Luno. Od leta 2006 je blagovna znamka Oral-B del nadnarodnega podjetja Procter & Gamble. Oral-B danes predstavlja zlasti ročne in električne zobne ščetke za otroke in odrasle, medzobne proizvode, kot so na primer zobne nitke ali zobne prhe. Zobne ščetke Oral-B so najbolj pogosto uporabljane s strani zobozdravnikov na svetu.
Zakaj je prav blagovna znamka Oral-B postala sinonim za kakovostno nego zob? Proizvodi Oral-B so znani po vrhunski kakovosti, ki ob vsaki uporabi prinaša luksuzno udobje in nadstandardno nego vaših zob in ustne votline. Če hočete imeti zobe brez gnilobe, zdrave dlesni in občutek prave čistoče in svežine, se potem  zanesite na priznane in preverjene blagovne znamke. Zobna ščetka ali zobna nitka sta najboljša pomočnika na poti do lepega in zdravega nasmeha. Zelo popularne niso le ročne zobne ščetke, temveč tudi električna varianta ščetk Oral-B, ki učinkovito odstranjuje obloge iz površine zob.
Poslanstvo blagovne znamke Oral-B je motivacija uporabnikov, da na področju zobne higijene osvojijo boljše navade. Več kot 60 kliničnih študij je potrdilo, da so zobne ščetke varne in nežne do dlesni. Zahvaljujoč prefinjeni uporabi srednjih ali ekstra nežnih zaokroženih ščetin s posebno tehnologijo so zobne ščetke Oral-B ne le nežne, temveč hkrati masirajo dlesni, kar prinaša blagodejne učinke na njihovo pravilno delovanje.
Prvi patent na zobno ščetko, ki jo poznamo danes, so registrirali leta 1857 v ZDA. Od leta 1938 so se pri proizvodnji ščetk začela uporabljati najlonska vlakna. Njihova slabost je bila, da so bila preveč trda in zato je leta 1950 prišel čas Roberta Hustona in blagovne znamke Oral-B, ki je prvič uporabila mehka najlonska vlakna z zaokroženjem in je postala svetovni fenomen in vodilno podjetje na trgu. Če vas zanima, kdaj so proizvedli prvo električno zobno ščetko, morate vedeti, da leta 1939 v Švici. Rotacijsko gibanje glave so dodali leta 1987.