Oral B Satin Tapezobni trak

Oral B Satin Tape zobni trak
Oral B Satin Tape zobni trak
25 m
2,40

Koda: ORB1420 | Na zalogi
1
DPD
sreda 1. 4. 2020

Opis izdelka Oral B Satin Tape

Opis:

Resnično udobno čiščenje medzobnih prostorov? Oral B Satin Tape medzobni trak ima teksturo, ki je izdelana na osnovi svile in zato predstavlja za zobe in dlesni resnično nežno čiščenje. Odpravlja ostanke hrane in hkrati zobne obloge, ki se pogosto kopičijo v medzobnih prostorih in na liniji dlesni. Oral B Satin Tape medzobni trak ima prijeten mentolni okus, ki osveži dih.

Učinki:

  • temeljito čisti medzobne prostore
  • odpravlja obloge in ostanke hrane
  • nežen do dlesni
  • osveži

Navodilo za uporabo:

Obe konici traka ovijte okoli sredinca vsake roke tako, da med prsti ostane minimalno 10 cm traka. S pomočjo palca nežno očistite zobe v medzobnih prostorih po celotni površini in tudi ob robovih dlesni. Uporabljajte vsak dan ali po potrebi.

O blagovni znamki Oral B

Znamka Oral B predstavlja udobje in nadstandardno nego na področju zobne higiene. Izdelki Oral B slovijo po vrhunski kakovosti, ki v negi za zobe in celo ustno votlino zagotavlja odlične rezultate. Kakovostna zobna ščetka ali zobna nitka sta namreč najboljša pomočnika na poti do lepega in zdravega nasmeška.

Ustanovitelj blagovne znamke je kalifornijski zobozdravnik Robert Huston, ki je leta 1950 kot prvi pri zobni ščetki nadomestil klasična trda najlonska vlakna, ki so se uporabljala od leta 1938, s finimi in zaobljenimi vlakni. Ta so postala svetovni fenomen in znamka Oral B vodilna na trgu v svoji stroki.

Danes je Oral B nedvoumno sinonim za kakovostno zobno nego. Električna zobna ščetka Oral B zobe ne samo temeljito čisti, temveč tudi masira dlesni, kar blagodejno vpliva na pravilno delovanje le-teh. Če želite imeti zobe brez kariesa, zdrave dlesni in občutek prave čistoče ter svežine, je zobna ščetka Oral B prava izbira.

Recenzija Oral B Satin Tape