Oranjito After Tan Sweet Melone

vlažilni losjon za po sončenju

Oranjito After Tan Sweet Melone vlažilni losjon za po sončenju
Oranjito After Tan Sweet Melone vlažilni losjon za po sončenju
Oranjito After Tan Sweet Melone vlažilni losjon za po sončenju
200 ml
5,90

Koda: ORA0024 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Oranjito After Tan Sweet Melone
200 ml | 5,90

Opis kozmetike Oranjito After Tan Sweet Melone

Pripravek po sončenju v solariju Oranjito After Tan Sweet Melone podaljšuje trajanje pridobljene porjavelosti in vlaži kožo.

Lastnosti:

  • intenzivno vlaži
  • pomirja kožo po sončenju
  • neguje in obnavlja
  • podaljšuje videz porjavelosti

Navodilo za uporabo:
Po sončenju nanesite na kožo celega telesa in enakomerno raznesite. Pustite, da se vpije. Primerno za uporabo po sončenju na soncu ali v solariju.

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Tip kože
mešana, suha, za vse vrste kože

O blagovni znamki OranjitoSolarna kozmetika Oranjito ponuja vaši koži resnično intenzivno nego! Če z veseljem obiskujete solarije, potem so pripravki Oranjito namenjeni prav za Vas! Kozmetika Oranjito se odlikuje po svoji visoki kakovosti in prijaznih cenah in dolgotrajno spada med najboljše uspešnice na trgu! Ponudba blagovne znamke Oranjito vključuje mleka za sončenje in kreme za solarije, vlažilne losjone za po sončenju, masla za telo in drugo edinstveno solarno kozmetiko, ki vaši obremenjeni kožo doda vse, kar potrebuje! Kozmetika Oranjito je dobila na mednarodnem velesejmu prvo nagrado „Zlata Venera“ za najboljši kozmetični proizvod, kar priča o resnično visoki kakovosti izdelkov. Nova linija kozmetike Oranjito je izdelana na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj iz področja naravne in bio kozmetike. Vsebuje visok delež vitaminov, vlažilnih, hranilnih, mehčalnih in pomirjevalnih naravnih snovi. Za njihovo izdelavo uporabljajo le najbolj kakovostne certificirane naravne bio sestavine iz nadzorovanega ekološkega poljedelstva.

Kozmetika Oranjito ima za nameček še nepremagljiv vonj, ki vam ponudi odlično razpoloženje za cel dan! Poudarite lepoto svoje porjavitve in zagotovite svoji koži najboljšo nego s prvovrstno solarno kozmetiko Oranjito!

free delivery