Origins Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Bright

posvetlitveni serum za obraz

Origins Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Bright posvetlitveni serum za obraz
Razprodaja
50 ml
77,72

Koda: ORG0050 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Origins Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Bright
50 ml | 77,72

Opis kozmetike Origins Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Bright

Serum za obraz Origins Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Bright je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.

Lastnosti:

  • izenačuje barvni odtenek kože
  • odstranjuje znake utrujenosti
  • koži vrača svežino in mladostno lepoto
  • učinkovito vlaži in nahrani

Navodilo za uporabo:
Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.

Lastnosti

Konsistenca
serum
Po problemu kože
posvetlitev in vitalnost
Starost
za vse starosti
Tip kože
mastna, normalna, suha
Učinek
osvetljevanje

O blagovni znamki OriginsKozmetični pripravki blagovne znamke Origins vsebujejo celo vrsto naravnih snovi, ki na edinstven način negujejo zdravje in lepoto kože obraza, kože celega telesa in las ter tudi lasišča. Že od osemdesetih let blagovna znamka ščiti naravo, izkorišča za izdelavo svojih izdelkov obnovitvene vire, vetrno energijo in druge postopke, ki so prijazni do narave. Hkrati pomaga izboljšati življenjsko okolje s sajenjem dreves in vrača naravi vsaj del tega, kar izkorišča za izdelavo svojih pripravkov.

Od nastanka blagovne znamke Origins so njeni ustanovitelji zasadili več kot 500 tisoč dreves po vsem svetu. Kakovostni kozmetični pripravki negujejo mladostno lepoto in čistočo svojih uporabnikov in hkrati zagotavljajo vlažilno ravnovesje kože. Naravna kozmetika za obraz, telo in lase je izdelana v harmoniji z naravo in je zelo nežna. Uporabljajte pripravke, ki so nežni do vas in do narave!