Orlane B21 Extraordinaire

kozmetični set I.

Orlane B21 Extraordinaire kozmetični set I.
Orlane B21 Extraordinaire kozmetični set I.
Orlane B21 Extraordinaire kozmetični set I.
Brezplačna dostava
kozmetični set I.
168,90

Koda: ORL0140 | Več kot 5 kosov na zalogi

Set vsebuje: B21 Extraordinaire Youth Reset Serum 30 ml + B21 Extraordinaire Absolute Youth Cream 7,5 ml + Absolute Skin Recovery Program - Maque 15 ml + Daily Stimulation Program - Vivifying Cleansing Care 15 ml + Daily Stimulation Program - Vivifying Lotion 50 ml + cosmetic bag

kos
DPD
petek, 28. 9. 2018
Orlane B21 Extraordinaire
kozmetični set I. | 168,90

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Orlane

Francoska »haute-cosmetique« Orlane Paris predstavlja prestižno kozmetiko najvišje kakovosti, ki se osredotoča na boj proti staranju kože. Laboratoriji Orlane združujejo najnovejša znanstvena odkritja s strokovnim znanjem in izkušnjami, pridobljenimi v lastnih lepotnih inštitutih. Prav zaradi izjemnih učinkov izdelkov je blagovna znamka Orlane našla na milijone simpatizerjev po vsem svetu.

Vsaka sestavina je bila izbrana kar se da pozorno in preudarno, nato pa skrbno dodelana in učinkovito dozirana za doseganje najboljših rezultatov. Koncept blagovne znamke temelji na predpostavki, da se koža lahko popravi sama. Zato so v izdelkih za nego obraza Orlane sestavine, ki obnavljajo in spodbujajo naravne mehanizme kože, ki s starostjo pešajo.

Kozmetika Orlane ponuja več linij izdelkov, med katerimi lahko izbirajo tudi najbolj zahtevni. V portfelju blagovne znamke najdete izdelke za različne tipe kože, vključno z najbolj občutljivo. Priljubljena je tudi kolekcija proti staranju kože ali pa izdelki za odstranjevanje ličil. Hkrati pa Orlane ni pozabil na nego telesa ali na dekorativno kozmetiko z negovalnimi učinki. Nenazadnje očara tudi s svojimi razkošnimi parfumi Orlane.

Menu