Orlane Daily Stimulation Program

dvofazni odstranjevalec make-upa za obraz in oči

Orlane Daily Stimulation Program dvofazni odstranjevalec make-upa za obraz in oči
Orlane Daily Stimulation Program dvofazni odstranjevalec make-upa za obraz in oči
Orlane Daily Stimulation Program dvofazni odstranjevalec make-upa za obraz in oči
200 ml
23,90

Koda: ORL00157 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 30. 4. 2019
Orlane Daily Stimulation Program
200 ml | 23,90

Opis kozmetike Orlane Daily Stimulation Program

Pripravek za odstranjevanje ličil Orlane Daily Stimulation Program z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.

Lastnosti:

  • učinkovito odstranjuje ličila s kože
  • popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila
  • ima osvežilne in pomirjajoče učinke
  • na koži ne pušča mastnih sledi

Sestava:

  • brez dišav

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Orlane

Francoska »haute-cosmetique« Orlane Paris predstavlja prestižno kozmetiko najvišje kakovosti, ki se osredotoča na boj proti staranju kože. Laboratoriji Orlane združujejo najnovejša znanstvena odkritja s strokovnim znanjem in izkušnjami, pridobljenimi v lastnih lepotnih inštitutih. Prav zaradi izjemnih učinkov izdelkov je blagovna znamka Orlane našla na milijone simpatizerjev po vsem svetu.

Vsaka sestavina je bila izbrana kar se da pozorno in preudarno, nato pa skrbno dodelana in učinkovito dozirana za doseganje najboljših rezultatov. Koncept blagovne znamke temelji na predpostavki, da se koža lahko popravi sama. Zato so v izdelkih za nego obraza Orlane sestavine, ki obnavljajo in spodbujajo naravne mehanizme kože, ki s starostjo pešajo.

Kozmetika Orlane ponuja več linij izdelkov, med katerimi lahko izbirajo tudi najbolj zahtevni. V portfelju blagovne znamke najdete izdelke za različne tipe kože, vključno z najbolj občutljivo. Priljubljena je tudi kolekcija proti staranju kože ali pa izdelki za odstranjevanje ličil. Hkrati pa Orlane ni pozabil na nego telesa ali na dekorativno kozmetiko z negovalnimi učinki. Nenazadnje očara tudi s svojimi razkošnimi parfumi Orlane.