Orlane Make Up

kremasto rdečilo v paličici

Orlane Make Up kremasto rdečilo v paličici
odtenek 01 10 g
15,90

Koda: ORL00167 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Orlane Make Up
odtenek 01 10 g | 15,90

Opis kozmetike Orlane Make Up

Rdečilo daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz.

Lastnosti:

  • licem daje zdravo barvo
  • ustvarja naravno rdečico
  • prilagodi se tonu kože
  • poudarja značilnosti obraza

Navodilo za uporabo:
S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.

O blagovni znamki Orlane

Francoska »haute-cosmetique« Orlane Paris predstavlja prestižno kozmetiko najvišje kakovosti, ki se osredotoča na boj proti staranju kože. Laboratoriji Orlane združujejo najnovejša znanstvena odkritja s strokovnim znanjem in izkušnjami, pridobljenimi v lastnih lepotnih inštitutih. Prav zaradi izjemnih učinkov izdelkov je blagovna znamka Orlane našla na milijone simpatizerjev po vsem svetu.

Vsaka sestavina je bila izbrana kar se da pozorno in preudarno, nato pa skrbno dodelana in učinkovito dozirana za doseganje najboljših rezultatov. Koncept blagovne znamke temelji na predpostavki, da se koža lahko popravi sama. Zato so v izdelkih za nego obraza Orlane sestavine, ki obnavljajo in spodbujajo naravne mehanizme kože, ki s starostjo pešajo.

Kozmetika Orlane ponuja več linij izdelkov, med katerimi lahko izbirajo tudi najbolj zahtevni. V portfelju blagovne znamke najdete izdelke za različne tipe kože, vključno z najbolj občutljivo. Priljubljena je tudi kolekcija proti staranju kože ali pa izdelki za odstranjevanje ličil. Hkrati pa Orlane ni pozabil na nego telesa ali na dekorativno kozmetiko z negovalnimi učinki. Nenazadnje očara tudi s svojimi razkošnimi parfumi Orlane.