Orly Garnet Board

pilica za močne nohte

Orly Garnet Board pilica za močne nohte
Orly Garnet Board pilica za močne nohte
Orly Garnet Board pilica za močne nohte
pilica za močne nohte
1,00

Koda: ORY2872 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Orly Garnet Board
pilica za močne nohte | 1,00

Opis kozmetike Orly Garnet Board

Pilica Orly Garnet Board vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti.

Lastnosti:

  • pili natančno in enakomerno
  • fina brusna površina ne poškoduje zaščitnega sloja naravnih nohtov
  • pilica je idealna za potovanja in torbico

Navodilo za uporabo:
Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.

O blagovni znamki Orly

Orly je ena od najbolj znanih in najbolj uspešnih blagovnih znamk nohtne kozmetike. Leta 1975 jo je v Los Angeles ustanovil vizionar Jeff Pinke, domnevni izumitelj slavne francoske manikure. V sodobnem času je uspešna na trgih v več kot 75 državah sveta.

Orly je postala slavna zlasti zaradi svojih lakov za nohte. V njihovi sestavi namreč ne boste našli toluena, formaldehida, dibutilftalata niti drugih toksičnih snovi. Stranke lahko izberejo iz 150 različnih barvnih odtenkov. Zanimivo je tudi to, da je z njihovo pomočjo slavni umetnik Francoise Nielly ustvaril unikatno oljno sliko. Ta je bila slavnostno odkrita na posebni akciji Cosmoprof Las Vegas in Orly jo je izkoristila za svojo kampanjo za leto 2013.

Posebno kategorijo predstavljajo tako imenovani gel laki, ki vsebujejo veliko pomembnih vitaminov. Omembe vreden je tudi patentiran pokrovček Gripper Cap™, ki je bil oblikovan s strani italijanskih strokovnjakov in omogoča zelo udoben nanos (za odprtje stekleničke zadostuje le ena roka!). Poleg lakov proizvaja Orli tudi kreme in pilinge, lepila za popravo nohtov, različne dodatke (čopiče, pilice, čistilne blazinice ipd.) in desetine drugih prvovrstnih izdelkov.

Naravno nohtno kozmetiko Orly uporablja tudi cela vrsta zvezdnic – na primer Jessica Simpson, Madonna, Cher ali Ashley Judd. O njeni izredni kakovosti priča tudi to, da je doslej dobila že ogromno različnih nagrad.

Blagovna znamka Orly zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po zdravih nohtih, iščejo profesionalno orodje za manikuro, dajejo prednost luksuzu po prijazni ceni.

free delivery