Paco Rabanne 1 Million darilni set I. za moške

Paco Rabanne 1 Million darilni set I. za moške
Paco Rabanne 1 Million darilni set I. za moške

Koda: PAR12014 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

toaletna voda 100 ml + dezodorant v pršilu 150 ml

Opis Paco Rabanne 1 Million
Sestava

Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Paco Rabanne 1 Million vsakega moškega zagotovo razveseli.

Lastnosti:

  • razkošna izvedba
  • odličen za darilo
  • razveseli vsakega moškega

Vsebina seta:

  • toaletna voda 100 ml
  • dezodorant v pršilu 150 ml

Sestava

Vrsta dišave
začimbne, lesne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne 1 Million