Paco Rabanne1 Million darilni set II. za moške

Paco Rabanne 1 Million darilni set II. za moške
Paco Rabanne 1 Million darilni set II. za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
88,20

Prihranite 20%
69,90

Koda: PAR12107 | Na zalogi

toaletna voda 100 ml + gel za prhanje 100 ml

1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Paco Rabanne 1 Million
Sestava

Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za moške Paco Rabanne 1 Million v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta in imate zagotovilo, da bo to tisti pravo.

Lastnosti:

  • razkošna dišava za zahtevne
  • dizajnerska steklenička
  • v praktični škatlici, ki ima druge možnosti uporabe

Vsebina seta:

  • toaletna voda 100 ml
  • gel za prhanje 100 ml

Sestava

Vrsta dišave
začimbne, lesne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne 1 Million