Paco Rabanne 1 Million Parfumparfum za moške

Paco Rabanne 1 Million Parfum parfum za moške
Paco Rabanne 1 Million Parfum parfum za moške
Brezplačna dostava
Novost
100 ml
98,00

Koda: PAR11926 | Na zalogi
1
DPD
petek 25. 9. 2020

Opis parfuma Paco Rabanne 1 Million Parfum
Sestava

Postanite eden edini – milijonski – med milijoni drugih. Kako to storiti, vam odkrije parfum za moške Paco Rabanne 1 Million Parfum. Pogumna, s soncem prežeta mešanica dišavnih sestavin je dovolj intenzivna, da se boste predali njenemu klicu stopiti na rob! Biti čezmeren!

  • čutno topla dišava z usnjenimi in cvetličnimi podtoni
  • za moškega, ki ga ni strah biti včasih predrzen in stopiti na rob
  • dišava je bila predstavljena leta 2020

Sestava dišave
V dišavi, ki je postavljena na nasprotjih, se meša kombinacija sladko omamne tuberoze s ščepcem soli in žametno toplim kašmirskim lesom. Poleg njih prihaja do izraza vonj usnja, ki se sprošča pod sončnimi žarki, dopolnjen s citrusi v ozadju. Izjemno kompozicijo zaokrožajo smolnati in borovi toni.

Zgodba dišave
Podobno kot veliko revolucionarnih odkritjih v zgodovini je tudi dišava Paco Rabanne 1 Million Parfum delno nastala po zaslugi naključja. Parfumar Quentin Bisch je namreč našel navdih v omamnem vonju, ki ga je čutil iz svoje usnjene torbe. Pri svoji vrnitvi z dopusta se mu je v njej razlila krema za sončenje in steklenička z vzorcem dišave rastline cistus. Nastala kombinacija se projicira tudi v tem čutnem parfumu.

Kako drugače kot najbolj sijoča, prav bogata zlata barva, ki je v steklenički tega močno zasvojljivega vonja ni možno spregledati. Zlat ulitek stopa naprej in 1 Million Parfum bo na vaši toaletni mizici vedno pripravljen odbijati sonce in izstopati ne samo na njej, temveč tudi na vas.

Sestava

Sestava
tuberoza, smola, sončni toni, bor, ambra les, usnje, sol
Vrsta dišave
usnjene

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne 1 Million Parfum