Paco Rabanne 1 Million Privé parfumska voda za moške

1×
Paco Rabanne 1 Million Privé parfumska voda za moške
Paco Rabanne 1 Million Privé parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
71,90

Koda: PAR4897 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 3. 2021

Opis parfuma Paco Rabanne 1 Million Privé
Sestava

Za vse pustolovce, ki se ne prestrašijo izzivov in uživajo v adrenalinu, je bila ustvarjena parfumska voda za moške Paco Rabanne 1 Million Privé. Orientalski pridih dišave pritegne že na prvi pogled in postala bo zvesti družabnik vsakega med vami. 

  • orientalska lesna dišava, primerna za vsakdanjo uporabo
  • za uglajene moške, ki želijo izstopiti iz množice
  • predstavljena leta 2008

Sestava dišave
Najprej vas bodo pritegnili sladki toni rdeče pomaranče v povezavi z aromatičnim cimetom. Par minut pozneje boste morda prepoznali vonj prvorazrednega tobaka in dragocene mire. Najdlje boste seveda zaznavali dvojico pačulija in semen tonkovca, ki so lahko skorajda nevarno opojni dodatki te parfumske vode.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mandarina, cimet, jabolko
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
tobak, mira
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
fižol tonka, pačuli
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne 1 Million Privé1