Paco Rabanne 1 Million Privéparfumska voda za moške

Paco Rabanne 1 Million Privé parfumska voda za moške
Paco Rabanne 1 Million Privé parfumska voda za moške
100 ml
68,70

Koda: PAR4897 | Na zalogi
1
DPD
sreda 20. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Paco Rabanne 1 Million Privé
Sestava

Parfumska voda Paco Rabanne 1 Million Privé je navdihnjena z ekstravaganco, zlatom in bogastvom. Luksuz, obilje, očarljiva lepota, hkrati pa praznina, dolgčas in preveč govora – to je resnica sveta na višji ravni. Paco Rabanne 1 Million Privé je orientalska lesna dišava polna kontrastov. Gre za sladki vonj mandarine in grenkega cimeta. V srcu prevladujeta tobak in smola mire, osnovo ustvarja čuten in grenek pridih pačulija in fižola tonka.

Parfumska voda 1 Million Privé je popolnoma nepremagljiva dišava. Ponuja pogled na zlato v popolnoma novi perspektivi. Je elegantna, provokativna in močna. In kakšni hočete biti vi?

Sestava

Zgornje note
cimet, mandarina, jabolko
Srčne note
mira, tobak
Bazne note
fižol tonka, pačuli
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne 1 Million Privé