Paco Rabanne 1 Milliontoaletna voda za moške

15×
Paco Rabanne 1 Million toaletna voda za moške
Paco Rabanne 1 Million toaletna voda za moške
100 ml
60,50

Koda: PAR0004 | Na zalogi
1
DPD
torek 28. 1. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Paco Rabanne 1 Million
Sestava

Spremenite vsakdan v nevsakdanja doživetja. Nepozabna toaletna voda za moške Paco Rabanne 1 Million skriva v sebi odmerek prestiža, harmonije in aktivnega življenjskegea sloga. Je kot ustvarjena za uspešnega in karizmatičnega moškega, ki ve, kaj hoče in gre za svojim ciljem.

Odpravite se novim dnevom naproti ob svitu zlatega odseva in karizmatične dišave.

  • lesno-začinjena dišava
  • za ambicioznega moškega
  • primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava dišave
Kot prvi vstopijo v igro toni sočne mandarine in sveže mete, nato pa vaše čute omamijo topel cimet in cvetlični akordi zapeljive vrtnice. V popolno čutno doživetje vas pripeljejo bazne note v obliki čutnih jantarja in usnja.

Zgodba dišave
Toaletna voda za moške Paco Rabanne 1 Million je prišla na trg leta 2008. Danes je prav gotovo najbolj znan izdelek te znamke in v svetu parfumov spada med legende. Dišeča sestava predstavlja življenjsko romanje uspešnega in ambicioznega moškega, ki natančno ve, kaj hoče v življenju in kakšne cilje si bo zadal.

Sestava

Zgornje note
meta, mandarina
Srčne note
vrtnica, cimet
Bazne note
jantar, usnje
Vrsta dišave
lesne, začimbne

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne 1 Million