Odkrijte novosti 1 Million Lucky in Lady Million Lucky

Življenje je igra! Svež slivov uvod, zasvojljiv ton lešnika in vznemirljive lesne bazne note – to je okus čiste senzacije. 1 Million Lucky je moška dišava brez omejitev.

Eksplozija maline, drzne esence vrtnice in žametni akordi sandalovine ustvarjajo Lady Million Lucky. Spoznajte življenje kot igro brez omejitev in se podredite užitku.

celotno besedilo skrij besedilo

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

celotno besedilo skrij besedilo