Paco Rabanne Black XS For Herparfumska voda za ženske

Paco Rabanne Black XS  For Her parfumska voda za ženske
Paco Rabanne Black XS  For Her parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
80 ml
67,10

Koda: PAR07444 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis parfuma Paco Rabanne Black XS For Her
Sestava

Prebudite v sebi spečo upornico in spoznajte, kako je namerno kršiti pravila. Pogum, da živite vsak trenutek na polno, vam bo dala parfumska voda za ženske Paco Rabanne Black XS For Her. Ovijte svoje čute v zapeljive tone brusnice in črne vanilje ter se prepustite tej provokativni dišavi.

  • orientalska lesna dišava
  • za vse ženske, ki želijo poudariti svojo zapeljivost
  • primerna za vsak dan in posebne priložnosti

Sestava dišave
V prvih trenutkih dišave Paco Rabanne Black XS For Her bo vaše čute napadla markantna trojica esenc rdečih brusnic, rožnatega popra in orientalske tamarinde. Po nekaj minutah se jim bodo pridružili toni črne vijolice, prvorazrednega kakava in cvetoče vrtnice. Za konec vas bodo navdušili še akordi črne vanilje v povezavi s sandalovino in masojo, ki jih boste morda prepoznali v baznih notah dišave.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
brusnice, tamarind, rožnati poper
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, kakav, črna vijolica
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
sandalovina, massoia, črna vanilija
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Black XS For Her