Paco RabanneInvictus darilni set XVI. za moške

Paco Rabanne Invictus darilni set XVI. za moške
Paco Rabanne Invictus darilni set XVI. za moške

Koda: PAR12104 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

toaletna voda 100 ml + gel za prhanje za moške 100 ml

Opis Paco Rabanne Invictus
Sestava

Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, toaletna voda za moške Paco Rabanne Invictus je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti.

  • akvatična dišava z morskimi toni
  • lesna dišava
  • brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Vsebina seta:

  • toaletna voda 100 ml
  • gel za prhanje za moške 100 ml

Sestava

Vrsta dišave
vodne, lesne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Invictus