Paco Rabanne Invictus Legendparfumska voda za moške

5×
Paco Rabanne Invictus Legend parfumska voda za moške
Paco Rabanne Invictus Legend parfumska voda za moške
Akcija
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
66,00

Prihranite 14%
50 ml
57,00

Koda: PAR11653 | Na zalogi
1
DPD
petek 10. 7. 2020

Opis parfuma Paco Rabanne Invictus Legend
Sestava

Odkrijte novo formulo spodbude za večkratne zmagovalce. Moška parfumska voda Paco Rabanne Invictus Legend je ekstatična dišava, ki vas kot blisk udari s svojim navalom gorečega žara svežine in vas pripelje do čiste zmage.

  • aromatična lesna dišava s svežimi notami
  • oblikovalca Domitille Bertier in Nicolas Beaulieu
  • predstavljena leta 2019

Sestava dišave
Dišava Paco Rabanne Invictus Legend se v zgornjih notah odpira s prijetno morsko sapico v kombinacijo s sočno grenivko. Intenzivno srčno noto parfumske vode sestavlja eksotična krvomočnica s pridihom začimb in aromo lovorovih listov, ki simbolizira zmagoslavje. Dišečo sestavo dopolnjuje opazna lesna bazna nota, v kateri sta se združila les gvajaka in rdeči jantar.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
grenivka, morske note, morska sol
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
začimba, krvomočnica, lovorov list
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
rdeči jantar, les gvajaka
Vrsta dišave
cipresne, lesne

Pisali smo o Paco Rabanne Invictus Legend
Članki

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Invictus Legend