Paco Rabanne Lady Million Luckyparfumska voda za ženske

Paco Rabanne Lady Million Lucky parfumska voda za ženske
Paco Rabanne Lady Million Lucky parfumska voda za ženske
30 ml
49,70

Koda: PAR06884 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 24. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Paco Rabanne Lady Million Lucky
Sestava

Evforična parfumska voda Paco Rabanne Lady Million Lucky je namenjena ženskam, ki vedno stavijo na svojo srečo. Življenje je zanje kot dobro razigrana igra, omejitve pa zanje ne obstajajo.

  • cvetlično-sadna dišavna sestava
  • za samozavestne ženske, ki sledijo svojim ciljem
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava dišave
Zgornje tone ustvarja eksplozija neustavljivo privlačnih sladkih malin, ki jo dopolnjuje aroma lešnikov. V srčnih notah dišave Lady Million Lucky boste začutili izrazite cvetlične esence vrtnice in jasmina. Žametno lesne bazne note ustvarjajo akordi cedre, kašmirja in sandala. Gurmansko piko na i zagotavljajo medene note.

Sestava

Zgornje note
malina
Srčne note
vrtnica, jasmin, lešnik
Bazne note
med, kašmir les, cedra, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Lady Million Lucky