Paco Rabanne Olympéa Aquaparfumska voda za ženske

Paco Rabanne Olympéa Aqua parfumska voda za ženske
Paco Rabanne Olympéa Aqua parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
80 ml
95,40

Koda: PAR08349 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis parfuma Paco Rabanne Olympéa Aqua
Sestava

Nevarno privlačno kombinacijo cveta limonovca in jasmina v sebi skriva parfumska voda za ženske Paco Rabanne Olympéa Aqua. Ovijte svoje čute v opojne cvetlične dišave in se, kot da zamahnete s čarobno paličico, spremenite v boginjo vode.

  • sveža cvetlična dišava
  • za ženske, ki se želijo počutiti božanske
  • primerna za vsakdanjo uporabo

Sestava dišave
Pri dišavi Paco Rabanne Olympéa Aqua kot prvi pritegne vašo pozornost netradicionalen cvet limonovca in svež kalamondin. Nato vas bodo navdušili toni eksotičnega jasmina, najdlje pa boste uživali v akordih vanilje v kombinaciji z jantarjem, kašmirjevim lesom in ambro.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
calamondin, cvet limone
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jasmin, sončni toni
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, kašmir les, ambra, sol
Vrsta dišave
cvetlične, vodne

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Olympéa Aqua