Paco Rabanne Olympéa Legendparfumska voda za ženske

6×
Paco Rabanne Olympéa Legend parfumska voda za ženske
Paco Rabanne Olympéa Legend parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
80 ml
93,90

Koda: PAR11645 | Na zalogi
1
DPD
torek 18. 8. 2020

Opis parfuma Paco Rabanne Olympéa Legend
Sestava

Ponovno odkrijte svojo privlačnost in lepoto. Damska parfumska voda Paco Rabanne Olympéa Legend je kombinacija cvetlične svežina in orientalskih tonov.

  • orientalska cvetlična dišava
  • za ženske, ki želijo poudariti svoj slog
  • avtor dišave je parfumer Loc Dong

Sestava dišave
Zgornjo noto sestavlja nenavadna kombinacija marelice in slive z morsko soljo, ki postopno preide v srčno noto sestave. V njej se združijo cvetlične note, v katerih prevladuje prodoren cvet ingverja. Topla in gurmanska dišava Paco Rabanne Olympea Legend je kombinacija akordov peska in jantarja s sladko vaniljo in fižolom tonka.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
marelica, morska sol, sliva
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
cvetlične note, cvet ingverja
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, jantar, fižol tonka, pesek
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Olympéa Legend