Paco Rabanne Olympéaparfumska voda za ženske

18×
Paco Rabanne Olympéa parfumska voda za ženske
Paco Rabanne Olympéa parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
80 ml
73,00

Koda: PAR3599 | Na zalogi
1
DPD
torek 18. 8. 2020

Opis parfuma Paco Rabanne Olympéa
Sestava

Vzemite nazaj vse, kar je vaše! Parfumska voda Paco Rabanne Olympéa je izziv za vse ženske, da se zavejo moči, ki jo imajo v sebi. Naj vas ne bo strah postati boginja, očarljiva in edinstvena ikona. Zahvaljujoč tej dišavi se bodo pod vami tresla tla in moški vašega življenja bo klecnil na kolena.

  • sveža, a vseeno močna cvetlično-orientalska dišava
  • kot ustvarjena za boginje sodobnega časa
  • je popoln par moški dišavi Paco Rabanne Invictus

Sestava dišave
Po prvem vdihu se pred vašimi vohalnimi čutnicami odigra strasten dvoboj. Sveži akordi zelene mandarine in vodnega jasmina tekmujejo za pozornost z omamno čutnostjo ingverjevega cveta. Srčne note dišavne sestave temeljijo na netipičnih, a zato toliko bolj očarljivih tonih »slane vanilje«. Čutne bazne note pa združujejo v sebi les kašmirja in pravo ambro.

Zgodba dišave
Atletski duh, tekmovalnost in zmaga se srečajo v dišavi Paco Rabanne Olympea, ki je prišla na trg leta 2015. Tudi dizajn stekleničke spominja na lovorjev venec, ki je že stoletja simbol slave in zmagoslavja. Avtor predloga je rimski umetnik Marc Ange.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
zelena mandarina, jasmin, cvet ingverja
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vanilija, sol
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
kašmir les, ambra
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Olympéa