Paco RabannePhantom darilni set I. za moške

Paco Rabanne Phantom darilni set I. za moške
Paco Rabanne Phantom darilni set I. za moške

Ta izdelek trenutno ni na voljo | Koda: PAR12017

toaletna voda 100 ml + dezodorant 150 ml

Darilo za vas
Ob nakupu Paco Rabanne dišav in darilnih setov si lahko v košarici brezplačno izberete mini moški ali ženski parfum.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Paco Rabanne Phantom vsakega moškega zagotovo razveseli.

Lastnosti:

  • parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša
  • razkošna izvedba

Vsebina seta:

  • toaletna voda 100 ml
  • dezodorant 150 ml

Sestava

Sestava
aromatski toni, citrusi, lesne note
Vrsta dišave
citrusne, aromatične, lesne
Tip seta
Darilni set

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.