Paco RabannePhantom toaletna voda za moške

Paco Rabanne Phantom toaletna voda za moške
Paco Rabanne Phantom toaletna voda za moške
Novost
Brezplačna dostava
100 ml
103,00

Koda: PAR11929 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 10. 2021
Osebni prevzem
torek 26. 10. 2021

Opis Paco Rabanne Phantom
Sestava

Futuristična dišava, ki komunicira z vašim telefonom.

Popolna vez – med vami, svetom dišav in moderno tehnologijo. Točno to predstavlja toaletna voda za moške Paco Rabanne Phantom. S to prelomno dišavo, ki jo prevevajo citrusi, se lahko veselite čutnega doživetja na več nivojih.

  • samozavestna aromatična dišava z izrazitimi citrusnimi toni
  • stekleničko (v različici 100 in 150 ml) je mogoče povezati s pametnim telefonom
  • dišavne sestavine se pridobivajo na etičen in okolju prijazen način

Sestava dišave
Dišava Phantom je takojšen in neposreden odmerek dobrega počutja. V uvodu so najizrazitejši kremasti toni sivke, ki jih čez hip zamenjajo z energijo napolnjeni citrusi iz Italije in aroma madagaskarske vanilje, ki deluje zelo seksi. Vse to dopolnjuje vetiver, ki ga začutite kot zadnjega. S to dišavno kompozicijo boste uživali resnično dolgo.

Zgodba dišave
Dobesedno revolucionarna dišava Phantom je nov steber blagovne znamke Paco Rabanne. Steklenička v obliki robota namreč skriva čip NFC. Z njegovo pomočjo lahko dišavo združite s svojim pametnim telefonom in si odprete pot do zabavne vsebine.

Za izbiro sestavin dišavne sestave so bila uporabljena tudi spoznanja iz nevroznanosti, da bi dišavi zagotovili občutje spolne privlačnosti, samozavesti in energije. Dišava Phantom ima ob tem tudi vegansko in izjemno čisto sestavo. Ne vsebuje sulfatov, ftalatov, mineralnih olj in podobnih sestavin. Poleg tega je mogoče stekleničko v različici 150 ml preprosto znova napolniti.

Združljivost dišave Phantom s pametnimi telefoni:
Android: Združljiva je z večino tipov telefonov z Androidom (Google, Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola, HTC ipd.).
iPhone: Združljiva je z večino tipov telefonov iPhone. Ni združljiva s telefoni iPhone 6, iPhone SE (1. generacija), iPhone 5 in starejšimi tipi.

Omogočiti je treba aplikacijo NFC (pri novejših telefonih iPhone ni treba omogočiti ničesar). Uporaba je možna le z internetno povezavo.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
lavandin
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
italijanska limona, madagaskarska vanilija
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vetiver
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Phantom