Paco Rabanne Pour Hommetoaletna voda za moške

3×
Paco Rabanne Pour Homme toaletna voda za moške
Paco Rabanne Pour Homme toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
57,00

Koda: PAR0037 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
petek 5. 6. 2020

Opis parfuma Paco Rabanne Pour Homme
Sestava

Najbrž nič ne opiše esence moškosti tako popolno kot vonj po sveže obritem obrazu. Toaletna voda Paco Rabanne omogoča vaši karizmi velikega klasika, da stopi na površje, in vas ponese na vintage valu z medeno tobačnim poudarkom.

  • aromatična preprotna dišava na meji svežine in igrive moškosti
  • primerna za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
  • dišava je osvojila prestižno nagrado FiFi Awards

Sestava dišave
Takoj na začetku vas bodo presenetili aromatični toni sivke, ki jih dopolnjuje blaga materina dušica. Čez nekaj trenutkov boste začutili združitev delikatne geranije in nageljnovih žbic ter sladko toplino semen tonkovca. V baznih notah dišavne sestave se povezujejo akordi hrastovega mahu in tobakovi listi.

Zgodba dišave
Dišava Paco Rabanne Pour Homme je bila prvič predstavljena že leta 1973. Od takrat ni izgubila niti kančka svojega šarma, prav nasprotno – vzljubili so jo možje vseh generacij. Preizkusite tudi vi to klasično začimbno moško dišavo z modernimi elementi, ki ima velik potencial, da postane vaša popolna in nepozabna dišava.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
pehtran, sivka, materina dušica
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
fižol tonka, krvomočnica, nageljnove žbice
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
listi tobaka, hrastov mah, mošus
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Pour Homme