Paco Rabanne Pour Hommetoaletna voda za moške

3×
Paco Rabanne Pour Homme toaletna voda za moške
Paco Rabanne Pour Homme toaletna voda za moške
100 ml
60,80

Koda: PAR0037 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1

Dodano v košarico

Paco Rabanne Pour Homme toaletna voda za moške
| 1 kos | 60,80
DPD
četrtek 26. 9. 2019

Opis parfuma Paco Rabanne Pour Homme

Paco Rabanne Pour Homme je klasična začinjena dišava za moške, ki si želijo vsestranski parfum. Želite pridobiti na samozavesti? Ljubite občutek pozornosti? Potem poskusite danes že klasično dišavo, ki je priljubljena pri moških vseh generacij. Moška sestava, ki je dopolnjena z modernimi elementi, to pa je parfum Pour Homme od blagovne znamke Paco Rabanne.

Na začetku vas bo presenetila sveža paprika z rahlo pikantnim okusom, ki bo spodbudil vaše čute. Kasneje se odprejo akordi pimenta. Ta dišava vsakemu moškemu zagotovi privlačnost. Zaključek skriva sladke esence vanilije in ambre.

Znani izdelovalec luksuznih parfumov, ki si ga priljubil tudi španski dvor vas bo navdušil predvsem zaradi elegantnih parfumov. Vsak parfum je edinstven. Parfum Pour Homme ni izjema! Dišava je zagledala luč leta 1973 in je dobila nagrado FIFI. Postanite pravi moški, ne glede na starost, vero in način življenja. Univerzalna dišava Paco Rabanne vam bo naredila veselje vsak dan.

Sestava

Zgornje note
materina dušica, sivka
Srčne note
krvomočnica, nageljnove žbice
Bazne note
hrastov mah, listi tobaka
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Pour Homme

4.0
2
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis