Paco Rabanne Pure XS Nightparfumska voda za moške

Paco Rabanne Pure XS Night parfumska voda za moške
Paco Rabanne Pure XS Night parfumska voda za moške
100 ml
68,70

Koda: PAR11643 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 27. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Paco Rabanne Pure XS Night
Sestava

Parfumska voda Paco Rabanne Pure XS Night v trenutku prebudi poželenje in čute. Poudarja vašo naravnost, šarm in sproščenost, s čimer vedno vzbudite pozornost in dobite to, kar si želite. Želja po igri z ognjem s to intenzivno dišavo uide izpod nadzora.

  • začimbna orientalska dišava
  • za neukrotljive moške
  • idealna za dnevno in večerno uporabo

Sestava dišave
Za celotno ognjeno eksotično sestavo je značilna dvojnost ostrih in hladnih not. V zgornjih notah dišave Paco Rabanne Pure XS Night se mešajo toni afrodiziaka ginsenga in izrazitega ingverja. Za čute omamen uvod kmalu zamenja gurmanska mešanica kakava, cimeta in vanilje, ki se poigrajo z vašim notranjim ognjem. Parfumska voda pa doseže svoj vrhunec z bazno noto, v kateri se srečata sladka karamela in prijetno grenka mira.

Sestava

Zgornje note
ingver, ginseng
Srčne note
vanilija, kakav, cimet
Bazne note
karamel, mira
Vrsta dišave
orientalske, začimbne

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Pure XS Night