Paco Rabanne Ultravioletparfumska voda za ženske

2×
Paco Rabanne Ultraviolet parfumska voda za ženske
Paco Rabanne Ultraviolet parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
80 ml
67,30

Koda: PAR0061 | Na zalogi
1
DPD
sreda 3. 6. 2020

Opis parfuma Paco Rabanne Ultraviolet
Sestava

Podredite se čustvu, ki ga sicer ne vidite, lahko pa ga popolnoma občutite. Legendarna parfumska voda za ženske Paco Rabanne Ultraviolet vas bo kar naprej očarala s privlačno mešanico ostrih čili paprik v kombinaciji s toni jasmina in vanilje.

  • cvetlična orientalska dišava
  • za sodobne ženske, ki želijo biti drugačne
  • primerna za vsakodnevne in posebne priložnosti

Sestava dišave
Pustite se zapeljati tonom pikantnega čilija in sladkih robid, ki jih boste začutili najprej po poduhanju. Čez nekaj trenutkov se bodo k obstoječi dišavi pridružili akordi svežega jasmina in dišečega oljkovca, celotno doživetje pa na koncu zaključi duo tople madagaskarske vanilje in prave ambre.

Zgodba dišave
Dišava Paco Rabanne Ultraviolet je bila prvič dana na trg leta 1999 in od takrat je stalnica med parfumskimi vodami za ženske. 

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
robide, papričica
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pravi jasmin (arabski), kitajski osmant
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
madagaskarska vanilija, ambra
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Paco Rabanne

Parfumi Paco Rabanne stavijo na luksuz, kakovost in premišljeno ekstravaganco. Dišavne sestave, skrite v značilnih izrazitih stekleničkah, so prav tako izvirne kot življenje in delo modnega oblikovalca, ki jim je dal ime.

Paco Rabanne je psevdonim, ki je prinesel slavo Franciscu Rabanedu Cuervu. Po rodu Španec je odraščal v Franciji, kjer je deloval v nekoliko modnih hišah, preden je leta 1966 ustanovil lastno blagovno znamko. Njegovi eklektični modeli iz netradicionalnih materialov so hitro vzbudili pozornost in blagovni znamki odprli pot v svet.

Samo 3 leta pozneje je bil predstavljen tudi prvi parfum Paco Rabanne, ki mu je sledilo na desetine drugih dišav za moške in ženske. Prvotne večinoma cvetlične esence so postopoma dopolnile lesne in začimbne sestavine, ki so dišavam dale njihovo razvpito udarnost in seksapilnost. Ta je nedvomno značilna tudi za danes že res legendarnen Paco Rabanne 1 Million.

Recenzija Paco Rabanne Ultraviolet