Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula

učvrstitveno maslo za telo

Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula učvrstitveno maslo za telo
Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula učvrstitveno maslo za telo
315 ml

Koda: PAL2758 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula
315 ml

Opis izdelka Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula

Pripravek Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula pomaga na poti do vitkejše postave.

Lastnosti:

  • vidno gladi kožo
  • koži vrača prožnost
  • zlahka se vpija v kožo

Navodilo za uporabo:
Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije. Uporabljajte redno.

Lastnosti

Konsistenca
maslo
Tip kože
občutljiva, za vse vrste kože

O blagovni znamki Palmer’s

Kozmetika Palmer's je narejena tako, da bi ponudila popolno nego celemu telesu. Kozmetični pripravki Palmer's namreč vsebujejo visoko količino prvovrstnih naravnih sestavin, kot so na primer kakavovo maslo, karitejevo maslo, kokosovo olje ali olivno olje visoke kakovosti.
Kozmetika Palmer's izkorišča strokovna znanja o edinstvenih učinkih naravnega bogastva. Če hočete negovati svojo lepoto resnično učinkovito in hkrati na naraven način, potem je kozmetika Palmer's prava izbira za vas!
Blagovna znamka Palmer's se je pojavila na trgu že leta 1971 in od tega časa zanimanje za njo nenehno narašča. Trenutno je kozmetika Palmer's na voljo v več kot 80 državah. Del ponudbe blagovne znamke Palmer's so edinstveni izdelki za nego obraza in celega telesa. Ne manjka niti lasna kozmetika Palmer's ali posebni pripravki za nego občutljive otroške kože.