Panier des Sens Rose

kozmetični set I.

Panier des Sens Rose kozmetični set I.
Panier des Sens Rose kozmetični set I.
Panier des Sens Rose kozmetični set I.
kozmetični set I.
17,50

Koda: PAN1802 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Rose Rejuvenating Shower Gel 50 ml + Rose Rejuvenating Hand Cream 30 ml + Rose Rejuvenating Body Lotion 50 ml + Cosmetic Bag

kos
DPD
petek, 22. 2. 2019
Panier des Sens Rose
kozmetični set I. | 17,50

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Panier des Sens

Kozmetika Panier des Sens izhaja iz lepega kraja južne Francije. Tukaj v sončnem kraju Provanse, rastejo najboljše sestavine, ki jih uporabljajo tudi v kozmetiki Panier des Sens. Izdelki Panier des Sens se odlikujejo po visoki kakovosti in lepem vonju. Vsi izdelki se skrivajo v prelepo okrašenih ekoloških embalažah, ki so narejeni v harmoniji z naravo in hkrati izgledajo nenavadno elegantno.

Francoska naravna kozmetika Panier des Sens ponuja kompletno in hkrati visoko učinkovito nego celega telesa. V asortimentu blagovne znamke boste našli očarljive parfume, mila, pripravke za prhanje, kreme in pripravke za nego las. Kozmetika Panier des Sens je izdelana brez parabenov in umetnih barvil. Ni testirana na živalih. Izdelki Panier des Sens v sebi kombinirajo naravne sestavine, spodbujajo tudi lokalno gospodarstvo in se trudijo ohraniti blizke odnose z dobavitelji.

free delivery