Panier des Sens Provence

kozmetični set IV.

Panier des Sens Provence kozmetični set IV.
Panier des Sens Provence kozmetični set IV.
Panier des Sens Provence kozmetični set IV.
17,50

Koda: PAN1801 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Provence Soothing Shower Gel 50 ml + Provence Soothing Hand Cream 30 ml + Provence Soothing Body Lotion 50 ml + Cosmetic Bag

kos
DPD
sreda, 24. 10. 2018
Panier des Sens Provence
| 17,50

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Panier des Sens

Kozmetika Panier des Sens izhaja iz lepega kraja južne Francije. Tukaj v sončnem kraju Provanse, rastejo najboljše sestavine, ki jih uporabljajo tudi v kozmetiki Panier des Sens. Izdelki Panier des Sens se odlikujejo po visoki kakovosti in lepem vonju. Vsi izdelki se skrivajo v prelepo okrašenih ekoloških embalažah, ki so narejeni v harmoniji z naravo in hkrati izgledajo nenavadno elegantno.

Francoska naravna kozmetika Panier des Sens ponuja kompletno in hkrati visoko učinkovito nego celega telesa. V asortimentu blagovne znamke boste našli očarljive parfume, mila, pripravke za prhanje, kreme in pripravke za nego las. Kozmetika Panier des Sens je izdelana brez parabenov in umetnih barvil. Ni testirana na živalih. Izdelki Panier des Sens v sebi kombinirajo naravne sestavine, spodbujajo tudi lokalno gospodarstvo in se trudijo ohraniti blizke odnose z dobavitelji.