Ultrazvočni difuzor

Aroma difuzorji
Imate izbrano
  • Ultrazvočni
Filter
Cenovni razpon

do

Blagovna znamka
Darila in akcije
Ocena
  •   1

Moderni dodatek, ki odišavi vaš dom in dvigne raven kakovosti vašega interjerja! Ultrazvočni difuzor enakomerno osveži in očisti zrak v sobi ter zahvaljujoč dišečemu ali esencialnemu olju prikliče prijetno vzdušje. Točno po vašem okusu! Izbirajte na notino.si med ultrasoničnimi difuzorji THD, Bloomy Lotus ali Mr & Mrs Fragrance in uživajte v svoji priljubljeni dišavi.

Prednosti ultrazvočnega difuzorja

  • Odišavi prostor.
  • Poživi vaš interjer.
  • Vlaži zrak.

Kako deluje ultrazvočni aroma difuzor?

Za razliko od klasičnega aroma difuzorja deluje sonični po načelu spremembe vode v nežno vodno paro s pomočjo ultrazvočnih valov. Ta vlaži zrak in hkrati zahvaljujoč esencialnemu olju odišavi celo sobo. Esencialno olje, ki veže na sebe proste radikale, pomaga tudi pri čiščenju ozračja. Nekateri sonični difuzorji stimulirajo tudi druge čute s terapijo pridušene svetlobe ali pa predvajajo vašo priljubljeno glasbo.

Ultrasonični aroma difuzor je kar se da tih in tako primeren za dnevne sobe ali spalnice, pa tudi za pisarne, masažne salone in prostore za izvajanje joge.

Uživajte v udobnem, prijetnem vzdušju in dišečem prostoru zahvaljujoč dizajnerskemu difuzorju, ki poživi vsak interjer – eleganten in rahlo formalen, vendar pa zahvaljujoč difuzorju z živalskimi motivi tudi za v otroške sobe.