Calvin KleinArmaniHugo BossChloéLancôme

Odkrijte svet parfumov

Vstopite z nami v svet dišav in izberite parfum na notino.si! V naši ponudbi boste našli na tisoče parfumov blagovnih znamk, toaletnih vod in dišav za dom od več kot dvesto svetovnih proizvajalcev.

Nenehno za vas odkrivamo druge parfumske novice in vsak teden vam nudimo na desetine znižanih parfumov v akciji. Pri nas boste našli najbolj znane parfumske uspešnice priljubljenih znamk Calvin Klein, Hugo Boss, Yves Saint Laurent ali Armani, pa tudi edinstvene nišne parfume, ki jih cenijo tudi največji poznavalci.

 

Izbiro parfumov bomo za vas, kar se le da, poenostavili. Pri nas enostavno filtrirate, ali iščete parfume za ženske, moške parfume, ali pa uniseks parfume, primerne za oba spola. Glede na želeno intenziteto in obstojnost dišave izberite parfum, toaletno ali parfumsko vodo oziroma kolonjsko vodo.

Vam je ljubša določena vrsta dišav? V filtriranju označite, ali iščete cvetlične, vodne ali lesne vonje in izberite parfum točno po svojih predstavah. Za neodločne nudimo vzorce parfumov, preko katerih lahko parfum najprej preskusite.

K parfumskim in toaletnim vodam nudimo tudi parfumsko kozmetiko, pa tudi lepo zavite darilne parfumske sete, ki pridejo zelo prav kot darila za ženske in za moške.

Na prodajo parfumov se v Notino specializiramo. Izberite v naši široki ponudbi najboljši parfum, ki bo vaše odlično dopolnilo!

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

  • Parfumi

Odpri filter Zapri filter

Cenovni razpon

do

Blagovna znamka

Pokaži več …

Vrsta izdelka

Pokaži več …
Najbolj prodajani

1 2 34 484

1 2 34 5 484 Pokaži več