Parfums De Marly Ispazon Royal Essence

parfumska voda za moške 1,2 ml

Parfums De Marly Ispazon Royal Essence parfumska voda za moške 1,2 ml
Parfums De Marly Ispazon Royal Essence parfumska voda za moške 1,2 ml
1,2 ml

Koda: PDM0258 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Parfums De Marly Ispazon Royal Essence
1,2 ml

Opis parfuma Parfums De Marly Ispazon Royal Essence

Parfumska voda Parfums De Marly Ispazon Royal Essence je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti. Privoščite si dišavo, zaradi katere boste v vsaki družbi povsem edinstveni!

  • za sodobnega samozavestnega moškega
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
limeta, limona, lovorov list, pomaranča, timijan
Srčne note
cedra, šmarnica
Bazne note
jantar, mošus, vanilija
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Parfums De Marly

Luksuzne niche parfume Parfums de Marly je navdihnilo obdobje vladanja Ludvika XV., ki je slovel po svoji veliki strasti do dišav. Oboževal je zlasti ekstravagantne parfume z bogato sestavo in visoko intenzivnostjo. Vsak dan je zahteval drugačno dišavo za svojo sobo, zelo slavne pa so postale tudi njegove dišeče fontane.

Parfums de Marly obujajo duha bogatih sprejemov in slavij, ki so potekali v Château de Marly, kjer so se zabavali člani kraljevskega dvora in tuji dostojanstveniki. Poleg tega, da se vrača k tradiciji vestne obrti izdelave parfumov, blagovna znamka Parfums de Marly izkazuje spoštovanje tudi prestižnim konjskim dirkam. Te je Ludvik XV. strastno občudoval. Vsak parfum označujeta ime in značaj ene od dragocenih pasem konj, ki so bile prisotne na francoskem dvoru. Tako lahko na primer uživate v vonjih Parfums de Marly Herod, Oajan ali Pegasus.

Prav vsak parfum Parfums de Marly skriva v sebi čar francoske zgodovine. Potopite se v bogate esence najbolj kakovostnih sestavin, ki so jih uporabljali v zlatih časih izdelave parfumov v 18. stoletju.

Recenzija Parfums De Marly Ispazon Royal Essence

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!