Parfums D'Orsay Feuilles de Thé Épicepršilo za dom

Parfums D'Orsay Feuilles de Thé Épice pršilo za dom
Parfums D'Orsay Feuilles de Thé Épice pršilo za dom
100 ml
39,00

Koda: DOR0111 | 1 kos na zalogi
1
DPD
torek 7. 4. 2020

Opis parfuma Parfums D'Orsay Feuilles de Thé Épice

Pršilo za dom Parfums D'Orsay Feuilles de Thé Épice z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete.

Lastnosti:

  • orientalska aroma

Navodilo za uporabo:
Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.

O blagovni znamki Parfums D'Orsay

Na začetku devetnajstega stoletja se je mlad moški Dandy Alfred d'Orsay zaljubil v žensko svojega dobrega prijatelja. Zaradi tega, da njuna ljubezen ni mogla biti izpolnjena, se je začel občutljiv in zelo talentiran mlad moški posvečati umetnosti in številnim drugim lepotam sveta. Izdelal je za svojo skrivno ljubezen parfum, ki je kmalu očaral široko okolico.

Lepe romantične in nadčasovne dišave, ki so začele nastajati v njegovi parfumeriji, so postale znane po vsem svetu in pritegujejo pozornost moških in žensk vse do danes. Zanimive in originalne dišave so izdelane v manjših serijah tako, da bi bila ohranjena njihova edinstvenost.

Parfumi so izdelani iz kakovostnih sestavin in so nameščeni v elegantnih stekleničkah. Uporabljajte lepo dišavo, ki je bila ustvarjena na podlagi ljubezni!

Recenzija Parfums D'Orsay Feuilles de Thé Épice

tracking pixel