Paris Hilton Just Me

parfumska voda za ženske 100 ml

Paris Hilton Just Me parfumska voda za ženske 100 ml
Paris Hilton Just Me parfumska voda za ženske 100 ml
Paris Hilton Just Me parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml
29,90

Koda: PAH0006 | Več kot 5 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

kos
DPD
četrtek, 18. 10. 2018
Paris Hilton Just Me
100 ml | 29,90

Opis parfuma Paris Hilton Just Me

Paris Hilton Just Me je parfum, ki spada v kategorijo sadno-cvetnih dišav. Očarljiva in privlačna, takšna bo uporabnica potem, ko se zavije v koktajl iz malin, belega popra, bergamotke in vijolice. Sveža dišava, katere srce ustvarjajo ylang ylang, perunika, vrtnica in frezija, je najbolj primerna za pomlad in poletje, ko vam pričara še boljše razpoloženje v sončnih dneh.

S parfumom Just Me boste pritegnili pozornost na zabavi, ker je neposredno namenjena za zapeljevanje. Osnovo dišave ustvarjajo lesni toni, mošus in vanilija, ki bolj dekliški dišavi dodajajo več ženstvenosti. Rožnata elegantna steklenička spominja na barvo sladkih malin in s svojo obliko hkrati odgovarja elegantnosti in čutnosti dišave. Postanite kraljica večera z naslednjo dišavo od Paris Hilton. Dišava je bila uvedena na  trg leta 2005.

Sestava

Bazne note
frezija, perunika, vrtnica, ylang ylang
Srčne note
les, mošus, vanilija
Zgornje note
bergamotka, malina, poper, šmarnica, vijolica
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Paris Hilton

Parfumi Paris Hilton | Paris Hilton – Pravnukinja hotelirskega tajkuna Conrada Hiltona Paris Hilton ima za sabo številne škandale, ki polnijo strani rumenega tiska, je predstavnica sodobnih zvezdnikov, ki so znani predvsem zaradi kontroverznega načina življenja. Paris Hilton se je rodila 17. februarja 1981 v ZDA, z modelingom je začela že v otroštvu. Kot igralka je nastopala v številnih filmih, Američani jo poznajo predvsem iz resničnostnih oddaj, ampak tudi poje in piše knjige. V letu 2004 je Paris Hilton predstavila svojo prvo dišavo v sodelovanju s podjetjem Parlux Fragrances. Prvotno je bila pripravljena samo majhna edicija, ampak zaradi velikega povpraševanja po njenih parfumih se je prodaja razširila. Zahvaljujoč parfumom Paris Hilton se je povečaja prodaja izdelkov Parlux. Zaradi izjemnega uspeha je Parlux prišel na trg tudi z moškimi vonji. V letu 2007 je Paris Hilton prišla na trg z novo dišavo Can Can. Znani sta tudi dišavi za ženske Fairy Dust ali Siren iz leta 2009.

Menu