PayotMy Payot Gelée Glow vlažilna gel krema z vitamini

Payot My Payot Gelée Glow vlažilna gel krema z vitamini
Payot My Payot Gelée Glow vlažilna gel krema z vitamini
Novost
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
38,00

Prihranite 20%
50 ml
30,40

Koda: PAY01116 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 10. 2021
Osebni prevzem
torek 26. 10. 2021

Lastnosti

Tip kože
normalna, mešana
Učinek
Vlaženje, Regulacija prekomernega sebuma, osvetljevanje, prehrana
Zaščita pred soncem
brez SPF
Kdaj uporabljati
za dan in noč
Aktivne snovi
vitamin C

O blagovni znamki Payot

Postanite aktivne ustvarjalke vaše lepote. Pridružite se vsem ženskam, ki jim blagovna znamka Payot že 100 let pomaga pri vsakodnevnih kozmetičnih ritualih, ki se spremenijo v izjemno doživetje. Ob tem ima v mislih ženske v vsakem življenjskem obdobju in odseva potrebe različnih vrst kože. Njen uspeh temelji predvsem na izvirnosti in zaupanju.

Payot izhaja iz izkušenj in nege profesionalnih kozmetičark, ki v domačem okolju nadaljujejo svoje delo s pomočjo kozmetičnih izdelkov Payot. Kozmetika Payot temelji na najnovejših znanstvenih odkritjih, inovativnih sestavinah in čutnem dojemanju. Zato ima nega za obraz Payot dodelane dišave, barve in teksture. Značilna posodica je dobila navdih v ženskih oblinah.

Da boste tudi vi pripomogli k lepoti vaše kože, preizkusite kronološko aktivno kremo Payot iz kolekcije Blue Techni Liss, ki ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Linija My Payot je osredotočena predvsem na posvetlitev kože in če morate izenačiti barvni ton, stavite na kremo Payot CC.

Recenzija Payot My Payot Gelée Glow