Payot Optimalekozmetični set I. (za moške)

Payot Optimale kozmetični set I. (za moške)
Payot Optimale kozmetični set I. (za moške)
Brezplačna dostava
57,90

Koda: PAY00928 | Na zalogi

penasti gel za britje 100 ml + emulzija proti gubam 50 ml

1
Darilo za vas
Samo kupite kakršenkoli izdelek blagovne znamke Payot in dobite brezplačno dostavo.
DPD
petek 22. 11. 2019
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Starost
gubice, prve gubice
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Ugodno pakiranje

O blagovni znamki Payot

Postanite aktivne ustvarjalke vaše lepote. Pridružite se vsem ženskam, ki jim blagovna znamka Payot že 100 let pomaga pri vsakodnevnih kozmetičnih ritualih, ki se spremenijo v izjemno doživetje. Ob tem ima v mislih ženske v vsakem življenjskem obdobju in odseva potrebe različnih vrst kože. Njen uspeh temelji predvsem na izvirnosti in zaupanju.

Payot izhaja iz izkušenj in nege profesionalnih kozmetičark, ki v domačem okolju nadaljujejo svoje delo s pomočjo kozmetičnih izdelkov Payot. Kozmetika Payot temelji na najnovejših znanstvenih odkritjih, inovativnih sestavinah in čutnem dojemanju. Zato ima nega za obraz Payot dodelane dišave, barve in teksture. Značilna posodica je dobila navdih v ženskih oblinah.

Da boste tudi vi pripomogli k lepoti vaše kože, preizkusite kronološko aktivno kremo Payot iz kolekcije Blue Techni Liss, ki ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Linija My Payot je osredotočena predvsem na posvetlitev kože in če morate izenačiti barvni ton, stavite na kremo Payot CC.

Recenzija Payot Optimale