Penhaligon's Lily of the Valley

krema za telo za ženske 150 ml

Penhaligon's Lily of the Valley krema za telo za ženske 150 ml
Penhaligon's Lily of the Valley krema za telo za ženske 150 ml
krema za telo za ženske 150 ml

Koda: PEH0242 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Penhaligon's Lily of the Valley
krema za telo za ženske 150 ml

Opis parfuma Penhaligon's Lily of the Valley

Odišavljena krema za telo Penhaligon's Lily of the Valley bo postala sestavni del vaše vsakodnevne nege kože. Odlično vlaži, nahrani in odišavi z nenadomestljivo dišavo parfuma iz iste linije.

O blagovni znamki Penhaligon's

Penhaligon’s je britanska blagovna znamka luksuznih nišnih parfumov, ki je bila ustanovljena leta 1870 in nosi ime svojega ustanovitelja Williama Penhaligona. Ta Anglež, ki mu ni manjkalo ne ustvarjalnosti ne navdušenja nad novimi stvarmi, je izkoristil značilno razkošje svojega časa. Njegovo prvo delo je bila Hammam Bouquet – dišava, ki so jo navdihnile turške kopeli in vzdušje v njih.

Danes najdete v portfelju blagovne znamke Penhaligon’s celo vrsto značilnih dišav za moške in ženske, ki so jih navdihnile enkratne situacije, nenavadni kraji in čarobni trenutki. Najbolj prodajana dišava – Blenheim Bouquet – je bila leta 1902 narejena na zahtevo vojvode iz Marlborougha v Blenheim Palaceu. Za Penhaligon’s so značilne tudi izvirne stekleničke, ki so še vedno takšne, kot jih je predlagal ustanovitelj – prozorno steklo, zamašek in na vratu izrazita pentlja.

Od svojih začetkov v dekadentni viktorijanski dobi pa vse do današnjih dni nastajajo pod blagovno znamko Penhaligon’s nišni parfumi za najbolj zahtevne stranke, parfumi, ki imajo svojo zgodbo in črpajo navdih iz nepričakovanega.

Ocena Penhaligon's Lily of the Valley

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!